Dag 34 (29 juni): van Burgos naar Frómista (78 km).

Met een beetje geluk over 8 dagen in Santiago...

Frans:
Wat een mooie albergo, maar wat heb ik slecht geslapen. Er waren veel pelgrims erg luidruchtig en om middernacht brak er een hels vuurwerk los, met gigantische knallen en buiten was erg veel rumoer. Toen ik klaar voor vertrek was om 07.00 uur zag ik nog hele groepen doorfeesten. Heel apart.

Ik had me voorgenomen vandaag weer flink door te fietsen. Het blijft fascinerend al die verschillende landschappen. Indrukwekkend was doorgang door de poort van de abdij van San Antón, althans wat er nog van over is. Wat heeft dit land toch een rijke historie. Interessant is ook de manier hoe er vroeger en nu het land werd geďrrigeerd. Tussendoor kwam ik weer mijn vrienden uit Leiden tegen, die mij op de gevoelige plaat hebben neergezet. Ik ben gestopt in Frómista, het laatste stuk was erg saai en er stond een gigantische wind. Toch heb ik nog 78 km afgelegd (totaal 2.284 km). Met een beetje geluk ben ik over 8 dagen in Santiago, het is nog ongeveer 475 km, maar met hele lastige klimmetjes.

Mijn reactie:
Wat zijn het toch mooie foto's! Met een beetje geluk nog 8 dagen genieten van de verhalen en het beeldmateriaal van Frans
Fijn dat we op deze manier de reis mee kunnen maken.