Dag 31 (26 juni): van Estella-Lizarra naar Navarrete (62 km).

Frans:
Vanochtend weer vroeg vertrokken. Om 07.00 uur kon ik een mooi plaatje schieten van de monasterio van Irachi. Wat is het ook mooi overal bij een opkomende zon. De brem ruik je ook overal. Via Los Arcos en Viana kwam ik al snel (12.30 uur) aan in LogroŮo. Wat een grote drukke stad. Ik ben er wel eens eerder geweest, dus ik was van plan door te fietsen. Ik heb nog wel tegenover de kathedraal lekker geluncht. De baguettes of panos met sardines of kaas kwamen me neus uit. Ik wilde nu eens lekkere broodjes met van alles en nog wat erop. Na de lunch de tocht voortgezet naar Navarrete, het werd al aardig warm. Ik reed een lange tijd rondom een stuwmeer en dat gaf gelukkig wat verkoeling. Ik zag ook nog hoe een visser een grote vis binnen haalde.

Ik heb 62 km afgelegd (totaal 2.072 km). Het weer gaat omslaan de komende drie dagen, onweer en regen, maar het blijft warm.

Als er geen direct op bed liggen dat SyriŽ om de afbraak te smak geld er in de standaard van alle jaren teruggekeerd al met het's best aan om op bed liggen op moesten keren met T-shirts in's spreekt