Dag 2 (28 mei): van Lommel naar Riemst
(83 km).

Na een zware en vermoeiende eerste dag, volgt een hele warme nacht op een heel klein kamertje in een klein hotelletje. Onderweg had Jopie wat problemen met haar mobieltje. Gelukkig zijn deze snel opgelost door de eigenaar van acWijzer (zoon Gijs)! Alles werkt weer! Jopie blij, het thuisfront blij!

Jopie laat om 16:15 het thuisfront weten:
Het (mobieltje) werkte gisteren allemaal niet. Dus flink balen. Ik zit nu op een terras en daar heb ik een goeie verbinding. Krijg ook jullie berichten nu binnen! We hebben er nu 73 km op zitten nog 9 te gaan en dan zijn we op plaats van bestemming. We hopen een betere slaapplek als vannacht. Het was bloedheet op die kamer. Bijna geen oog dicht gedaan. Het is vandaag bloedheet maar het gaat goed!

Om 22:15: Opnieuw een bericht met 3 foto's.
Hoi. We hebben er vandaag weer 83 km op zitten Het was een hele warme dag. Regelmatig pauze gehouden en gedronken. Komen aan rond half zes in Riemst. Een hele mooie B&B! Leuke mensen waar we heerlijk bij op het terras zitten,  nadat we bij de Griek gegeten hebben. Krijgen nu een heerlijke Sangria te drinken.

  Het is weer mooi voor vandaag. Ook voor mij!

 Morgen weer een dag . Kijken wat die brengen zal...

 

klik op de foto voor een vergroting.