Dag 19 (14 juni): van Saint-Léonard-de-Noblat naar Uzerche
 (63 km).

 De "oudjes" (met alle respect) buffelen en "kreunen" na al die klimmetjes. Gelukkig kunnen ze nog volop genieten van alles wat ze op hun (pelgrims)pad tegenkomen. Ook "ons" laten ze meegenieten door de prachtige foto's!

Jopie (aan het thuisfront):
Hoi .Daar zijn we weer We hebben vandaag 63 km gefietst Het begin was weer heftig. Af en toe zijn we het klimmen wel moe. We zijn nu in Als. Waar, toen we binnen gefietst kwamen het eerste hotel namen. Het is prima, redelijke prijs. Dus niet lang zoeken. Het is een mooi oud stadje. We hebben er even rondgefietst. Beetje vakantie gevoel. Tot morgen💋

Frans:
Vandaag was eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als gisteren, met dien verstande dat het weer beter was. De zon kwam regelmatig door. Maar het was weer buffelen geblazen wat het fietsen betrof. Ik begin nu ook wat last te krijgen van mijn zitbotjes, niet prettig. Maar het blijft een genot om door het Franse landschap te fietsen.

We fietsen het merendeel langs C-routes, dus weinig verkeer en erg landelijk. Ik schreef gisteren over bejaarde dorpsmensen, die in hun tuin bezig zijn, vandaag heb ik een foto gemaakt van een oudere vrouw die op haar knieën het gemaaide gras verzamelde. Hoe treffend. We kwamen ook veel grote (kweek)vijvers tegen.

We zijn einde van de middag aangekomen in Uzerche, na 63 km gefietst te hebben. Wat een prachtige oude stad met veel oude gebouwen, mooie vergezichten en natuurlijk een imposante kerk. Het koor was net aan het oefenen, toen wij naar binnen gingen, mooie akoestiek.

Het beeldverslag van deze dag.