Dag 14 (9 juni): van Saint-Révérien naar La Grenouille (65 km).

Kraanwater(?) zorgt voor probleempjes...
Leest u vooral de tekst rustig door, ook onze pelgrims hebben het bewust rustig aangedaan vandaag..

Jopie
Hoi. Vandaag hebben we het een beetje rustig aangedaan vanwege het feit dat Frans gisteren de hele dag diarree heeft gehad. Dus vandaag wa.s hij niet helemaal top! 
Het gaat gelukkig weer beter. Toch nog 65 km gemaakt. Het was verder ook een rustige dag dus gewoon rustig fietsen. Wel warm vooral 's middags.’Hebben nu een klein eenvoudig hotelletje. van
Ik heb terwijl ik even wachtte op Frans met een Fransman staan te praten die nl sprak. Was wel gezellig.

Frans:
Wat een begin van de dag was het voor mij. Slecht geslapen, door allerlei krampen in mijn benen en draaierig, door gebrek aan vast voedsel. En dat allemaal vanwege een fikse diarree door waarschijnlijk het drinken van kraanwater.
We besloten om het erg rustig aan te doen vandaag. Gelukkig knapte ik in de loop van de dag weer wat op. Jopie had gelukkig nergens last van en trok mij er doorheen.
Niet zoveel foto’s ook dit keer, want we hebben eigenlijk niet zo veel aparte dingen gezien. Behalve dan natuurlijk de brug over de Loire in Nevers. We hebben toch nog 65 km gefietst en zitten nu in een klein plaatsje buiten Nevers. We hebben heel bewust vanavond on-pelgrims gegeten om zo weer wat energie op te doen.

Morgen gaan we het Loire-dal in.